Restaurant Azelhof is gelegen op het domein van Azelhof Horse Events. In een warm kader geniet u van uw diner met uitzicht op de paardensport. 

In ons restaurant, toegankelijk voor iedereen, kunt U terecht voor uw lunch of diner van woensdag tot en met zondag.Onze chef brengt een keuken waarbij de kwaliteit van het basisproduct centraal staat. De bereidingen van onze gerechten is klassiek met een moderne twist. 
Ook de wijnkaart krijgt speciale aandacht.  Ze is samengesteld door Serge Verboven, wijnconsulent, met bijzondere attentie voor wijnen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Het sinds oktober 2013 vernieuwde Azelhof werd volledig in een nieuw kleedje gestoken met oog voor detail voor zowel ruiters als bezoekers buiten de paardensport.
In het Azelhof worden elk weekend evenementen georganiseerd in de paardensport, er is vrije toegang op al deze evenementen, kom gerust eens kijken! 

Op de tweede verdieping bieden we ruimte aan een feestzaal die multifunctioneel ingericht kan worden… alles is er mogelijk. Voor meer informatie betreffende deze Horeca faciliteiten kan u terecht bij Helena De Ridder 

azelhof01.jpg